Bystron PIRANA

A kép illusztráció, a leírásban szereplő tulajdonságokkal rendelkező modell külleme eltérhet.

Leírás

A Pirana faaprító gép fa és fahulladék aprítására alkalmas. Az apríték felhasználható komposztálásra, ill. fűtésre is. A gép behúzóval van szerelve, melynek teljesítménye óránként 5 m³. Megbízhatóan aprítható maximális átmérő 70 mm. Traktorhajtásos modell, a minimális teljesítményigény 10 kW. ( Csatlakoztatható bármilyen traktortípushoz) Kétirányú önjáró vágórendszerrel és automatikus adagolóval rendelkezik, továbbá minden funkciója mechanikusan kapcsolható.  A Bystron Pirana faaprítógéppel leveles, tűleveles, ágas, elágazó, száraz, nedves ágakat, valamint deszkákat és gerendákat is apríthatunk

Csatlakoztatás a traktor hárompontos vonószerkezetéhez az előírások szerint lehetséges. Aprításkor az ágakat a traktor hátuljánál helyezik be, és a forgácsot oldalra fújják. A forgácsot a kémény fújja a földre vagy ládába.

A kész forgács alkalmas kazánban vagy kandallóban való fűtésre, talajjavításra és esetleg más célokra. A forgács aszimmetrikus és levegős, ezért szépen duzzad, nem penészedik és fűtőértéke nagyon magas.

meret-nyil

70 mm

/Max. darabolási átmérő /

5 m3 / óra

/Aprítási teljesítmény/ *

* Az anyag típusától és a munkakörülményektől függő adatok! A megadott érték az óránként feldolgozható bemenő anyag mennyiségét adja meg.

Termékjellemzők

További információk

Gyártó

Szállíthatóság

Motor típus

Teljesítmény

Aprítási teljesítmény/óra

Max darabolási átmérõ (mm)

Nettó súly

Kardán fordulatszám

További információk

Gyártó

Szállíthatóság

Motor típus

Teljesítmény

Aprítási teljesítmény/óra

Max darabolási átmérõ (mm)

Nettó súly

Kardán fordulatszám

Bruttó Ár:

3,911,099,609Ft (HUF)

Aktuális árainkat euroban és forintban is megtekintheti. A forintba történő átváltás napi frissítéssel, az MNB középárfolyama alapján történik. 

Keresse értékesítőnket!

Kérdése van? Rendelni szeretne?

Keresse bizalommal szakértő kollégánkat, akitől további termékinformációkat kaphat és igénye esetén szermélyre szabott ajánlatot készít Önnek.

Kiválaszthatja, melyik tulajdonságokat szeretné összehasonlítani. A többi elrejtésre kerül.
  • Kép
  • Cikkszám
  • Ár
  • Leírás
  • Jellemzők
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Összehasonlít
Összehasonlítás ×
Összehasonlítom Visszatérek a termékekhez