Bystron PIRANA LONGA

A kép illusztráció, a leírásban szereplő tulajdonságokkal rendelkező modell külleme eltérhet.

Leírás

A Pirana Longa faaprító gépeket fa és fahulladék aprítására tervezték, kétirányú önjáró vágórendszerrel. A csigát a támasztócsapágy támasztja alá, amely megakadályozza annak eltolódását. A gép automatikus adagolóval rendelkezik, és minden funkció mechanikusan kapcsolható. A működtetéséhez szükséges traktorteljesítmény 10 kW és vagy annál nagyobb. A faaprítógép leveles, tűleveles, elágazó, száraz, nedves ágakat, valamint deszkákat és gerendákat is képes feldolgozni.

Csatlakozás a traktor / kistraktor hárompontos vonószerkezetéhez a leírásnak megfelelően lehetséges. Aprításkor az ágakat a traktor mögül helyezzük be, és a forgácsot oldalra a földre vagy az aprítógéphez csatlakoztatható zsákba (tartozék) fújja a gép.

Az ágak behelyezésére szolgáló befogadó tartály biztonsági fékkel van felszerelve. Ha megnyomják, a fék beleszorul a behelyezett anyagba, és az adagoló leáll.

A kész apríték alkalmas kazánban vagy kandallóban történő fűtésre, talajjavításra és esetleg más célokra. A forgács aszimmetrikus és légies, ezért szépen duzzad, nem penészedik és fűtőértéke nagyon magas.

meret-nyil

70 mm

/Max. darabolási átmérő /

5 m3 / óra

/Aprítási teljesítmény/ *

* Az anyag típusától és a munkakörülményektől függő adatok! A megadott érték az óránként feldolgozható bemenő anyag mennyiségét adja meg.

Termékjellemzők

További információk

Gyártó

Szállíthatóság

Motor típus

Teljesítmény

Aprítási teljesítmény/óra

Max darabolási átmérõ (mm)

Forgács/rönk hossz (mm)

Nettó súly

Kardán fordulatszám

További információk

Gyártó

Szállíthatóság

Motor típus

Teljesítmény

Aprítási teljesítmény/óra

Max darabolási átmérõ (mm)

Forgács/rönk hossz (mm)

Nettó súly

Kardán fordulatszám

Bruttó Ár:

3,911,099,609Ft (HUF)

Aktuális árainkat euroban és forintban is megtekintheti. A forintba történő átváltás napi frissítéssel, az MNB középárfolyama alapján történik. 

Keresse értékesítőnket!

Kérdése van? Rendelni szeretne?

Keresse bizalommal szakértő kollégánkat, akitől további termékinformációkat kaphat és igénye esetén szermélyre szabott ajánlatot készít Önnek.

Kiválaszthatja, melyik tulajdonságokat szeretné összehasonlítani. A többi elrejtésre kerül.
  • Kép
  • Cikkszám
  • Ár
  • Leírás
  • Jellemzők
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Összehasonlít
Összehasonlítás ×
Összehasonlítom Visszatérek a termékekhez