Ispis
R 255 Negri Bio faapritó gép500 EB/4 Telepíthető faaprító gép
500 EB/3 Telepíthető faaprító gép
Veća slika


500 EB/3 Telepíthető faaprító gép

Nettó árak lejjebb a leírásban!
Az árak megtekintéséhez gördítse lejjebb az oldalt! 


IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmark

A 500 EB tipusú aprítógép rendeltetésszerűen állandóhelyre telepitett forgódobos kivitelű aprítógép, amellyel lapos felületű vagy körmetszetű, különböző minőségű fűrésztelepi- vagy bútoripari- hulladékok apritása 500mm széleségig és maximum 160 mm magasságig engedett meg.

Az aprítógép irányitását egy vezérlőszekrény végzi, amely a bekapcsolást, a munkafolyamat ellenőrzését és a túlterhelés megakadályozását, valamint a kikapcsolást valósitja meg. A vágórendszert egy forgódob alkotja, amelyben két, három esetleg négy darab vágókés került felerősitésre. A szerkezetben elhelyezett szita biztositja az apríték magasfokú szabályosságát. Az apríték végső méretét a megfelelő vágókésszám, az alkalmazott szita lyukméretének megfelelő megválasztásával határozhatjuk meg. Az aprítandó anyagot két fogazott henger juttatja el a bevezető garathoz, ezeket az adagolóhengereket motoros szabályzással hajtják meg. Az aprítógép meghajtásról 45 KW teljesítményű villanymotor gondoskodik. Az aprítógépet elektronikus vezérlőrendszer segitségével biztositják a túlterheléssel szemben. Az apritási munkafolyamatot ellenőrző rendszer megakadályozza a vágórendszer túlterhelését: olymódon, hogy időnként automatikusan megállitja, majd újrainditja az adagolóhengereket.

A 500 EB aprítógép együttműködhet egyaránt szalagos- vagy vibrációs- rendszerű adagoló- és szállitó- berendezésekkel. Egy sztandard (szabványos alapkivitelű) aprítógép felszereltségét maga az aprítógép, a vezérlőszekrény valamint az opcionálisan kiválasztott hulladékadagoló- és aprítékfogadó szállitógépek alkotják.

A kitermelt végapríték felhasználható közvetlenül kazánokban való elégetésre, papiripari alapanyagként, bútoripari lemezgyártásban valamint ismételt továbbapritásra apritómalmokban, hogy abból később brikettet vagy peletet készitsenek.

A berendezés típusa 500 EB/3
Méretek (hosszxszélességxmagasság) [mm] 3873 x 1037 x 1185
Súly [kg] 2100
Vágókések száma 3 vágókés + 1 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33,5-ig
Apritás teljesítménye [m3/ó] 20-ig
apríték szélessége [mm] 15 - 25 között
Adagolótorok mérete (szélességxmagasság) [mm] 500 x 160
Vágódob átmérője [mm] 450
Vágódob forgási sebessége [ford/min] 630
Adagolás módja szállitószalag - 3 metry
Motorteljesítmény aprításnál [kW] 45
Adagoló motorok teljesítménye [kW] 2 szt. po 2,2
Motorteljesítmény az adagolónál [kW] 1 szt. x 1,1

Kiegészitő tartozékok:

  • automatika
  • vezérlőszekrény
  • adagoló szalag
  • fogadó szalag
  • stressmentes biztonsági rendszer
  • állitható adagolási sebesség

flash

Cena: Nazovite radi cene
Pitajte nas o ovom proizvoduargo ARGO