Ispis
C 14 Negri Bio faapritó gép650 EB/4 Telepíthető faaprító gép
650 EB/3 Telepíthető faaprító gép
Veća slika


650 EB/3 Telepíthető faaprító gép

Nettó árak lejjebb a leírásban!
Az árak megtekintéséhez gördítse lejjebb az oldalt! 


IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmark

A 650 EB tipusú aprítógép rendeltetésszerűen állandóhelyre telepitett forgódobos kivitelű aprítógép, a lapos felületű vagy körmetszetű, különböző minőségű fűrésztelepi- vagy bútoripari- hulladékok aprítása 650mm széleségig és maximum 200 mm magasságig engedett meg.

Az aprítógép irányitását egy vezérlőszekrény végzi, amely a bekapcsolást, a munkafolyamat ellenőrzését és a túlterhelés megakadályozását, valamint a kikapcsolást valósitja meg.

A vágórendszert egy forgódob alkotja, amelyre két, három esetleg négy darab vágókés kerül felerősitésre. A szerkezetbe elhelyezett szita biztositja, az apríték magasfokú szabályosságát. Az apríték végső méretét(ami változhat 10mm és 40 mm-es határok között) a megfelelő vágókésszám és az alkalmazott szita lyukméretének megfelelő megválasztásával határozhatjuk meg. Az aprítandó anyagot 7 fogazott henger juttatja el a bevezető garathoz, ezeket az adagolóhengereket motoros szabályzással hajtják meg.

A meghajtásról 110 KW teljesítményű villanymotor gondoskodik. Az aprítógépet elektronikus vezérlőrendszer segitségével biztositják a túlterheléssel szemben. A munkafolyamatot ellenőrző rendszer megakadályozza a vágórendszer túlterhelését: olymódon, hogy időnként automatikusan megállitja, majd újrainditja az adagolóhengereket.

A 650 EB tipusú aprítógép együttműködhet egyaránt szalagos- vagy vibrációs- rendszerű adagoló- és szállitó- berendezésekkel. Egy sztandard (szabványos alapkivitelű) aprítógép felszereltségét maga az aprítógép, a vezérlőszekrény valamint az opcionálisan kiválasztott hulladékadagoló- és aprítékfogadó- szállitógépek alkotják.

A kitermelt végapríték felhasználható közvetlenül kazánokban való elégetésre, papiripari alapanyagként, bútoripari lemezgyártásban valamint ismételt továbbaprításra apritómalmokban, hogy abból később brikettet vagy peletet készitsenek.

A berendezés típusa 650 EB/3
Méretek (hosszxszélességxmagasság) [mm] 5500 x 1350 x 1500
Súly [kg] 4555
Vágókések száma 3 vágókés + 1 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 35-ig
aprítás teljesítménye [m3/ó] 35-ig
apríték szélessége [mm] 15 - 25 között
Adagolótorok mérete (szélességxmagasság) [mm] 650 x 200
Vágódob átmérője [mm] 600
Vágódob forgási sebessége [ford/min] 470
Adagolás módja szállitószalag - 4 metry
Motorteljesítmény aprításnál [kW] 110
Adagoló motorok teljesítménye [kW] 1 db egyenként2,2 kW, 1db 3,0 kW
Motorteljesítmény az adagolónál [kW] Adagoló motortól 3,0 kW

Kiegészitő tartozékok:

  • automatika
  • vezérlőszekrény
  • adagoló szalag
  • fogadó szalag
  • stressmentes biztonsági rendszer
  • állitható adagolási sebesség

flash

Cena: Nazovite radi cene
Pitajte nas o ovom proizvoduargo ARGO