Ispis
R 280 Negri Bio faapritó gépCippo 25 faaprító gép
500 EBZ/2 Telepíthető faaprító gép
Veća slika


500 EBZ/2 Telepíthető faaprító gép

Nettó árak lejjebb a leírásban!
Az árak megtekintéséhez gördítse lejjebb az oldalt! 


IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmark

A 500 EBZ tipusú aprítógép rendeltetésszerűen állandóhelyre telepitett forgódobos kivitelű aprítógép. Az adagolókosár mérete 500mm széleségig és maximum 200 mm magasságig engedi meg a különböző méretű és formájú, rövid és lapos felületű fahulladékdarabok függőleges adagolását. Az aprítógép irányitását egy vezérlőszekrény végzi, amely a bekapcsolást, a munkafolyamat ellenőrzését és a túlterhelés megakadályozását, valamint a kikapcsolást valósitja meg.

A vágórendszert egy forgódob alkotja, amelyre két darab vágókés kerül felerősitésre. A szerkezetbe elhelyezett szita biztositja a kapott apríték szabályosságát és méretét. Az apríték végső méretét a megfelelően alkalmazott szita lyukméretének megválasztásával határozhatjuk meg. A meghajtásról 45 KW teljesítményű villanymotor gondoskodik. A Skorpion 500 EBZ aprítógépet elektronikus vezérlőrendszer segitségével biztositják a túlterheléssel szemben. A munkafolyamatot ellenőrző rendszer megakadályozza a vágórendszer túlterhelését: olymódon, hogy időnként automatikusan megállitja, majd újrainditja az adagolóhengereket.

Az 500 EBZ aprítógép együttműködhet egyaránt szalagos- vagy vibrációs- rendszerű adagoló- és szállitó- berendezésekkel. Egy sztandard (szabványos alapkivitelű) aprítógép felszereltségét maga az aprítógép, a vezérlőszekrény valamint az opcionálisan kiválasztott hulladékadagoló- és aprítékfogadó- szállitógépek alkotják.

A kitermelt végapríték felhasználható közvetlenül kazánokban való elégetésre, papiripari alapanyagként, bútoripari lemezgyártásban valamint ismételt továbbapritásra apritómalmokban, hogy abból később brikettet vagy peletet készitsenek.

A berendezés típusa 500 EBZ/2
Méretek (hosszxszélességxmagasság) [mm] 4200 x 935 x 1138
Súly [kg] 1200
Vágókések száma 2 vágókés + 1 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33,5-ig
Apritás teljesítménye [m3/ó] 8-ig
apríték szélessége [mm] 10 - 25 között a szita szabályozza
Adagolótorok mérete (szélességxmagasság) [mm] 500 x 200
Vágódob átmérője [mm] 450
Vágódob forgási sebessége [ford/min] 930
Adagolás módja Beszórás szállitószalaggal
Motorteljesítmény aprításnál [kW] 45
Motorteljesítmény az adagolónál [kW] 1 db x 1,1

Kiegészitő tartozékok:

  • automatika
  • vezérlőszekrény
  • vizszintes adagoló

flash

Cena: Nazovite radi cene
Pitajte nas o ovom proizvoduargo ARGO