Nyomtat
PIRBA faaprító gépBC 80 faaprító és komposztáló gép
350 EB/2 Telepíthető faaprító gép
Teljes méretű kép megtekintése


350 EB/2 Telepíthető faaprító gép

Nettó árak lejjebb a leírásban!
Az árak megtekintéséhez gördítse lejjebb az oldalt! 


IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmark

A 350 EB tipusú aprítógép rendeltetésszerűen állandóhelyre telepitett forgódobos kivitelű aprítógép, amellyel a laposfelületű szélvagdalék, vagy körkeresztmetszetű, különböző minőségű fűrésztelepi- vagy bútoripari- hulladékok apritása 350mm széleségig és maximum 100 mm magasságig engedett meg.

Az aprítógép irányitását egy vezérlőszekrény végzi, amely a bekapcsolást, a munkafolyamat ellenőrzését és a túlterhelés megakadályozását, valamint a kikapcsolást valósitja meg. A vágórendszert egy forgódob alkotja, amelyre két esetleg opcionálisan három darab vágókés kerül felerősitésre. A szerkezetbe elhelyezett szita biztositja az apríték magasfokú szabályosságát. Az apríték végső méretét a megfelelő vágókésszám és az alkalmazott szita lyukméretének megfelelő megválasztásával határozhatjuk meg. Az aprítandó anyagot két fogazott henger juttatja el a bevezető garathoz. Ezeket az adagoló hengereket motoros szabályzással hajtják meg. A meghajtásról 37 KW teljesítményű villanymotor gondoskodik. Az aprítógépet elektronikus vezérlőrendszer segitségével biztositják a túlterheléssel szemben. A munkafolyamatot ellenőrző rendszer megakadályozza a vágórendszer túlterhelését: olymódon, hogy időnként automatikusan megállitja, majd újrainditja az adagolóhengereket.

A 350 EB tipusú aprítógép együttműködhet egyaránt szalagos- vagy vibrációs- rendszerű adagoló- és szállitó- berendezésekkel. Egy sztandard (szabványos alapkivitelű) aprítógép felszereltségét maga az aprítógép, a vezérlőszekrény valamint az opcionálisan kiválasztott hulladékadagoló- és aprítékfogadó- szállitógépek alkotják.

A kitermelt végapríték felhasználható közvetlenül kazánokban való elégetésre, papiripari alapanyagként, bútoripari lemezgyártásban valamint ismételt továbbapritásra apritómalmokban, hogy abból később brikettet vagy peletet készitsenek.

A berendezés típusa 350 EB/2
Méretek (hosszxszélességxmagasság) [mm] 4400 x 770 x 1110
Súly [kg] 1250
Vágókések száma 2 vágókés + 1 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33-ig
Apritás teljesítménye [m3/ó] 12-ig
apríték szélessége [mm] 20 - 30 között
Adagolótorok mérete (szélességxmagasság) [mm] 350 x 100
Vágódob átmérője [mm] 422
Vágódob forgási sebessége [ford/min] 630
Adagolás módja szállitószalag - 3 metry
Motorteljesítmény aprításnál [kW] 30 - 37
Adagoló motorok teljesítménye [kW] 1,5
Motorteljesítmény az adagolónál [kW] 1,5

Kiegészitő tartozékok:

  • automatika
  • vezérlőszekrény
  • adagoló szalag
  • fogadó szalag
  • stressmentes biztonsági rendszer
  • állitható adagolási sebesség
: Írásos árajánlatot kérek!
Kérdés felvetése a termékrőlargo ARGO